Címkék

böngésző (1) chrome (1) drupal (1) framework (1) google (1) meetup (1) oracle (1) php (1) pszichológia (1) smarty (1) sun (1) symfony (1) webmunkás (1) zend (1) Címkefelhő

Facebook

Webmunkás pszichológia 1.

2009.05.27. 09:49 Béla a Webipari

 

Árajánlatokból és a fórumokat olvasva már régóta érlelődik bennem a következő:
Ha veszek egy csavarhúzót, akkor már autószerelő leszek? Nem, mivel egy elég komoly géppark kell hozzá, illetve a kivitelezővel, tehát a szerelővel személyesen is találkozunk, és ha az egy 13 éves kisember, akkor jobbesetben nem bízzuk rá a szerelést.
 
A nagy internetes dzsungelben ez picit másképp működik, hiszen ha valakinek számítógépe van, elméletileg potenciális webmunkás és ezt rendszerint ki is használják. Láttam már fotosoppot, értek a péhápéhoz, számla nincs, viszont olcsó vagyok. Ez a webipar alsó és ha jól sejtem legszélesebb rétege.
 
Mi a megoldás? A fogyasztók tájékoztatása. Például ha egy árajánlatban bele van építve, hogy tervezés, dokumentálás, tesztelés, az nem pénzlehúzás, hanem a jó megvalósítás elengedhetetlen része.
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: pszichológia webmunkás

A bejegyzés trackback címe:

https://webipari.blog.hu/api/trackback/id/tr861146309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása